• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

1. divisionsklub forlænger med succesfuld træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske klub belønner succestræneren med en længere aftale.

Af Victor Risager

Efter flotte præstationer bliver Morten Eskesen nu belønnet med en ny kontrakt i FC Helsingør, så han nu skal være klubbens cheftræner frem til 2023.

Det meddeler klubben selv i en pressemeddelelse.

53-årige Morten Eskesen blev hyret som cheftræner i Helsingør i sommeren 2019, efter at klubben var rykket ned i 2. division. I hans første sæson førte han klubben til oprykning, og efter oprykningen er de nu på fjerdepladsen i 1. division.

Det er mere, end klubben havde forventet, påpeger direktør Jim Kirks.

- Morten har lavet et helt fantastisk stykke arbejde. Han arvede en trup i en svær situation, og løste sin opgave til UG. Der blev sat nogle klare mål, og hele truppen arbejdede hårdt indtil vi opnåede de mål, og mere til. Vi kan ikke sætte en finger på det stykke arbejde han har udført, og vi er meget glade for ham, både som træner og som menneske, siger han i pressemeddelelsen.

Morten Eskesen fortæller selv, at forhandlingerne om en ny kontrakt allerede begyndte i efteråret, men at det på grund af corona og andet først er kommet på plads nu. Samtidig føler han sig værdsat i klubben.

- Jeg synes vi i løbet af de sidste to år har fundet frem til et fundament og et spillemæssigt koncept der virker, og som vi nu skal arbejde på at udvikle yderligere. Jeg har et rigtigt godt samarbejde med ledelsen og sportschef Brian Gellert, der i hele min tid i klubben har haft min ryg, og som jeg ved ikke går i panik, hvis vi taber et par kampe. Det betyder meget at vide, at man har den tillid fra klubben, siger han og sender en ros til assistenttræner Mikkel Thygesen:

- Jeg har derudover et fantastisk samarbejde med min assistent Mikkel Thygesen. Vi klikkede hurtigt, og han supplerer mig fremragende i hverdagen, sammen med resten af den stab vi har om spillerne. Thyge og jeg ser fodbold meget på samme måde, samtidigt med at han ikke er bange for at give mig modspil, og han har en rigtig god fornemmelse for spillerne og truppens tilstand.

I weekenden begynder Superligaen igen efter landskampspausen. Her kan du læse, hvad vi holder ekstra øje med. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus