• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

ACH-boss: Højere niveau kræver flere penge

Foto: Getty Images

Hvis AC Horsens skal op på et højere niveau, end man har lige nu, kræver det flere penge, slår bestyrelsesformand Bo Pinholt fast.

Af Mads Bye Marboe

AC Horsens er rykket ud af Superligaen, og hvis man vil tilbage på fast basis, kræver det, at klubben får flere penge. Det skriver bestyrelsformand Bo Pinholt i et læserbrev i Horsens Folkeblad.

Den østjyske klub havde i en årrække formået at overleve i Superligaen trods et af rækkens mindste budgetter, men i den forgangne sæson gik den altså ikke længere.

Det betyder, at Jens Berthel Askou og co. skal en tur ned i den næstbedste række, NordicBet Ligaen. Umiddelbart har Den Gule Fare fornuftige muligheder for at rykke direkte tilbage i Superligaen, men ifølge Bo Pinholt kræver det altså flere penge, hvis man også skal blive i Superligaen i længere tid.

- Hvis vi skal videre på et højere niveau, kræver det flere penge, endnu bedre samarbejde imellem klubberne i klubsamarbejdet, og det kræver en stærkere fan-kultur og fanbase i Horsens.

- Såfremt aktionærer, virksomheder, fans og andre interessenter vil have mere end det, som de får i dag, så kræver det styrkelse af både økonomi og andre områder i klubben. Vi forstår til fulde alle frustrationerne over, at vi nu sammen skal en tur i 1. division. Skal vi mere, kræver det bare mere, skriver Pinholt.

AC Horsens har denne sommer vinket farvel til profiler som Bjarke Jacobsen, Louka Prip og Jacob Buus, og flere kan være på vej væk.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020