• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Avis: Esbjerg kan snart præsentere to målmænd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Esbjerg fB har mistet sin førstemålmand, men ifølge lokalavis kan klubben snart præsentere to nye: en englænder og en hollænder.

Af Anders Dehn

Mads Kikkenborg fik tidligere på dagen ophævet sin kontrakt med Esbjerg fB, men klubben præsenterer måske snart to nye målmænd. Det skriver lokalavisen JydskeVestkysten.

Den ene skulle være Ramon ten Hove, som i går begyndte en ugelang prøvetræning i klubben. Han er den tredje målmand, der viser sig frem i Esbjerg denne sommer. De to øvrige har ikke fået kontrakter.

Den anden skulle ifølge JydskeVestkysten være Corey Addai, der seneste på var kontrakt i samarbejdsklubben Barnsley. Her udløb hans kontrakt dog for en måned siden.

Addai er 23 år og var som helt ung en del af Arsenals ungdomsafdeling. Siden tilbragte han en årrække i Coventry City, hvorfra han var udlejet til et par mindre klubber.

I september 2020 kom han så til Barnsley, hvor han aldrig nåede at få debut. Han har i det hele taget kun spillet to seniorkampe i karrieren; det var for Chesterfield i National League, England femtebedste række.

Skriver Corey Addai kontrakt med EfB, bliver han den sjette tidligere eller nuværende Barnsley-spiller, der skifter til klubben i dette transfervindue. Tidligere har Esbjerg lejet fem af slagsen i sin samarbejdsklub.

Spørgsmålet er, om nogen af de to er udset som deciderede erstatninger for Mads Kikkenborg, der blev kåret til Sæsonens Spiller i Esbjerg i seneste sæson. Alternativt råder klubben over Jeppe Højbjerg, der har flere år som førstevalg bag sig.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020