• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Brentford sender forsvarsspiller til Danmark

Foto: Getty Images

SønderjyskE har sikret sig den 23-årige stopper for resten af denne sæson.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

SønderjyskE nåede på transfervinduets sidste dag at hente en forstærkning i Premier League.

Man har således sikret sig den 23-årige forsvarsspiller Luka Racic i Brentford. Det oplyser begge klubber på deres hjemmesider.

- Vi får i Luka Racic en meget talentfuld spiller, som allerede har prøvet en del i sin karriere. Han er blevet skolet godt i FC København og har udviklet sig yderligere i engelsk fodbold, siger sportsdirektør Esben Hansen

- I foråret spillede han fast for HB Køge, så han kender NordicBet Ligaen og de udfordringer, der venter, og han vil med det samme blive en integreret del af truppen. Vi er glade for, at han nu er SønderjyskE-spiller, og vi glæder os til at se ham i aktion på Sydbank Park.

SønderjyskE skriver, at man har landet en aftale med ham frem til sommeren 2023, mens Brentford oplyser på deres hjemmeside, at SønderjyskE har købt ham.

Siden 2018 har han spillet i Brentford, hvor han primært har været en del af klubbens reservehold. I foråret var han udlejet til HB Køge, mens han også har våret forbi Northampton Town FC på leje.

Farvel til islænding
Der er ikke kun kommet spillere ind i SønderjyskE, de har også sagt farvel til Kristófer Kristinsson.

SønderjyskE skriver på sin hjemmeside, at man er blevet enig med islændingen om at ophæve samarbejdet. Dermed blev pokalkampen mod Kolding IF hans sidste for Haderslev-klubben.

- Vi takker Kristófer Kristinsson for indsatsen i SønderjyskE Fodbold og ønsker ham alt godt fremover, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Kristófer Kristinsson, 23 år, nåede 28 kampe for SønderjyskE, hvor det blev til fire mål. Alle fire blev scoret i pokalturneringen.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.