• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Championship-angriber rygtes til Esbjerg fB

Foto: Getty Images

En ny angriber kan være på vej til Esbjerg fB.

Af Victor Risager

Den østrigske angriber Patrick Schmidt kan være på vej fra Barnsley i den engelske Championship til Esbjerg fB. Det skriver Barnsley Chronicle.

22-årige Patrick Schmidt er netop vendt tilbage til den engelske klub efter et halvt år som lejesvend i SV Ried i hjemlandet, hvor han scorede én gang på 10 kampe. Nu ventes han ifølge Barnsley Chronicle at blive udlejet igen, og her nævnes Esbjerg fB som en mulig destination.

Esbjerg fB og Barnsley er også ejet af den samme investorkreds, så der er et vist forhold mellem klubberne.

Tilbage i maj forklarede investorkredsens talsmand Paul Conway til tipsbladet.dk, at de forsøger at sende spillere fra Barnsley til vestjyske klub.

- Det ville være fint at bringe en spiller fra Barnsley til Esbjerg. Men det er spillerens beslutning. Vi har tilbudt det til en spiller, men han skal beslutte sig. Vi kan ikke tvinge ham. Men jeg garanterer for, at han vil hæve intensiteten til træning, sagde Paul Conway dengang, uden at nævne hvilken spiller der var tale om.

Patrick Schmidt står noteret for fire mål på 41 kampe for Barnsley, mens han tidligere har spillet for østrigske FC Admira Wacker Mödling med 18 mål på 72 kampe til følge. 17 gange har han også repræsenteret Østrigs U21-landshold. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020