• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Chok-stop i dansk klub: Det kommer ud af det blå

Foto: Getty Images

Det havde man overhovedet ikke forventet i klubben.

Af Mads Bye Marboe

Kristoffer Munksgaard har mandag valgt at stoppe sin fodboldkarriere og lægge støvlerne på hylden. Det kommer ud af det blå, siger FC Helsingør-træner Morten Eskesen til Helsingør Dagblad.

Den 32-årige angriber skiftede til NordicBet Liga-topholdet fra Fremad Amager i vinter, men efter et halvt år i klubben siger Munksgaard altså stop.

- Hvornår er det rigtige tidspunkt? For mig som menneske og fodboldspiller er tiden kommet til at sige stop, imens kroppen stadig har det godt. Tanken har for mig været tilbagevende igennem et længere stykke tid, men da muligheden pludselig opstod for at blive en del af FC Helsingør, var det en enestående chance.

- Jeg skylder klubben en stor tak og har kun godt at sige om klubben. En fantastisk klub med en masse gode mennesker og dygtige fodboldspillere og trænere. Jeg ønsker alt det bedste for klubben fremadrettet, siger han til FC Helsingørs hjemmeside.

Til Helsingør Dagblad fortæller Munksgaard, at han ikke ved, hvad fremtiden bringer.

Karriestoppet giver omvendt nogle udfordringer for Morten Eskesen, der er overrasket over Munksgaards beslutning, og som samtidig risikerer at miste den eftertragtede angrebskollega Tonni Adamsen.

- Det kom ud af det blå. Jeg havde ingen idé om, at Munksgaard ville stoppe, og jeg havde regnet med ham til den kommende sæson. Det er ærgerligt, men når man taler med Kristoffer, kan man godt forstå hans bevæggrunde, og så må vi alle sammen bare videre.

Kristoffer Munksgaard lavede 3 mål og 3 assists i 14 kampe for FC Helsingør.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.