• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Dansk klub med speciel trup: Næsten kun afrikanere

Foto: Getty Images

Blot tre af spillerne er fra Danmark i klubben, som tidligere har været ramt af en del kaos.

Af Oliver Okstrøm

Jammerbugt rykkede i sidste sæson ned fra 1. division efter en sæson med flere særprægede sager som blandt andet handlede om udbetaling af lønninger. Tirsdag var klubben tilbage på træningsbanen igen forud for sæsonopstarten i august i den tredjebedste række.

Her var det en dag, hvor de havde fået sat en trup sammen med 18 spillere, hvoraf 15 af dem er fra Afrika og tre fra Danmark. Det skriver Nordjyske, som også talte med den afgående cheftræner Nabil Trabelsi.

- Det er svært at vurdere kvaliteten af spillerne efter en enkelt træning. Nogle af spillerne har haft lange rejser hertil. Der er tale om spillere fra Senegal, Nigeria, Mali og Liberia, lyder det fra Trabelsi

Han slår desuden fast, at han ikke er træner i klubben, når turneringen begynder med en udekamp mod Kolding 6. august, da han rejser til Tyskland for at passe sin Pro licens-uddannelse. Nabil Trabelsi bemærker derfor, at han blot er der indtil en ny træner er på plads.

Som om trupsammensætningen ikke var speciel nok, så var det også en træning, hvor Allan Reese og Patrick Kristensen fra Spillerforeningen var mødt op, og her kunne de se en omgang, som af førnævnte avis blev betegnet som noget, som man kunne opleve til en Serie 4-klubs træning.

Det viste sig nemlig af de 18 spillere, at der kun var én målmand, som gjorde spillet til to mål en kende speciel.

I sidste sæson havde de lejet en række spillere i Malmö FF, og en af dem har været skarp i kritikken af klubben. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.