• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Tipsbladet.dk

Dansk klub melder ud: Alt er til salg

Foto: Getty Images

Der er ikke noget, der ikke kan købes for penge i Vendsyssel.

Af Tipsbladet.dk

Vendsyssel FF har fået en glimrende start på NordicBet Ligaen, og særligt den omskolede forsvarsspiller Lasse Steffensen har imponeret med fem mål i tre kampe for nordjyderne. 

Indtil videre er der ikke kommet et bud holdets topscorer, men det er sandsynligt, at det når at komme, før transfervinduet lukker onsdag til midnat, siger Vendsyssels sportschef Søren Henriksen, til Nordjyske.

Og hvis der skulle komme et bud, så er han villig til at lytte.

- I en klub som vores er alt til salg for den rette pris. Det er lidt der, hvor vi er, kan man sige. Folk skal gerne tænke, at man kommer til Vendsyssel for at udvikle sig og gøre det godt, så man kan komme videre til en større adresse. Kommer der et tilbud på Lasse, så må man vurdere. Vi har tanker om, hvad man så skal gøre, og hvad der kan være af løsninger i forhold til at finde en erstatning. Mere skal gå op for det, men vi er altid åbne for tilbud på vores spillere, siger sportschefen.

Lasse Steffensen har spillet i Vendsyssel siden 2019, hvor han kom til klubben fra Jammerbugt.

I denne sommer har Vendsyssel også fået en betydelig mængde nye spillere i truppen. Carl Lange er kommet til fra FC Helsingør, Victor Mpindi fra Sønderjyske, Mattias Jakobsen fra FC Københavns ungdomsafdeling, Tobias Anker fra FC Midtjylland og Emil Nielsen, der også kom fra Jammerbugt.

Til gengæld har klubben sagt farvel til profiler homas Oude Kotte, Tobias Damsgaard, Xandro Schenk, Mikkel Wohlgemuth og Christoffer Boateng.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.