• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Efter fem år: Midtbanespiller tilbage i Danmark

Foto: Getty Images

Den 33-årige midtbanespiller er tilbage i dansk fodbold, hvor han har en fortid i OB, Lyngby og FC Nordsjælland.

Af Victor Risager

Matti Lund Nielsen har tilbragt langt størstedelen af det seneste årti i udlandet, hvor han har gjort sig i italiensk og norsk fodbold.

Men nu vender den 33-årige midtbanespiller hjem til dansk fodbold - mere end fem år efter at han senest var på kontrakt i en dansk klub. Matti Lund Nielsen har skrevet under på en kontrakt med Hvidovre IF, som gælder for den kommende sæson.

Det bekræfter klubben over for Hvidovre Avis.

Tidligere på måneden kunne Hvidovre IF også præsentere Superliga-veteranen Martin Spelmann, og de satser på, at det bliver en god midtbaneduo.

- Matti er en spiller der har prøvet en masse og ved hvad det drejer sig om, så vi forventer at han kommer ind og gør en forskel fra dag èt. Jeg ser ham som en perfekt makker til bl.a Spelmann på midtbanen, hvor han skal være med til at skabe stabilitet, sammen med det øvrige hold, siger sportschef Peter Lassen over for Hvidovre Avis.

Matti Lund Nielsen har senest været på kontrakt hos Pro Vercelli i den italienske Serie C, hvor han spillede 34 kampe. Tidligere har han været på kontrakt i OB, Lyngby BK og FC Nordsjælland, mens han har flere klubber i støvlelandet samt norske Sarpsborg 08 på cv’et. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020