• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Efter uro: Angriber forlader SønderjyskE

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Abdulrahman Taiwo forlader SønderjyskE med øjeblikkelig virkning.

Af Ole Hoffskov

Det har været nogle hektiske døgn i SønderjyskE, og manden i centrum har været angriberen Abdulrahman Taiwo. Nu slipper Haderslev-klubben for at skulle tænke mere på ham lige foreløbig.

Sent tirsdag aften meddeler SønderjyskE, at den 24-årige angriber er blevet udlejet til slovakiske FK Spartak Trnava for resten af indeværende sæson.

Abdulrahman Taiwo blev i sidste uge sendt ned på U19-holdet, og den beslutning begrundede SønderjyskE med "uærlighed" fra spilleren og hans bagland. Det faldt imidlertid ikke i god jord hos holdkammeraterne, der valgte at dedikere søndagens sejr over FC Fredericia til Taiwo. 

Mandag forlød det, at konflikten var blevet løst, og nu er nigerianeren altså blevet udlejet til Spartak Trnava.

- Abdulrahman Taiwo fik godt med spilletid, da han kom til SønderjyskE sidste sommer, men siden er der blevet længere mellem hans optrædener på førsteholdet, og derfor giver det god mening for alle parter, at han nu tager til Slovakiet, hvor han forhåbentligt får mere spilletid, end han har gjort hos os det seneste halve års tid. Vi takker ham foreløbig for indsatsen i den lyseblå trøje og ønsker ham held og lykke i FC Spartak Trnava, siger sportsdirektør Esben Hansen.

Abdulrahman Taiwo har scoret seks mål i 22 kampe for SønderjyskE.