• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Esbjerg-træner: Der er et stort pres på os

Foto: Getty Images

Olafur Kristjansson erkender, at der hviler et stort pres på Esbjerg fB i de sidste kampe.

Af Mads Bye Marboe

Som nedrykker fra Superligaen har forventningen været, at Esbjerg ikke skal bruge mere end en enkelt sæson i NordicBet Ligaen.

Men det er langt fra givet, at vestjyderne rykker direkte op i den bedste række , og cheftræner Olafur Kristjansson indrømmer, at der hviler et stort pres på holdet forud for oprykningsspillet i landets næstbedste række.

- Der er et stort pres på os, og det er vi bevidste om. Det har der været siden dag et i sæsonen, og sådan skal det være i en klub af EfB’s størrelse, så det er velkendt, og vi lever godt med det. Vi ser frem til at møde de bedste hold i rækken nu i et intenst program, og vi skal gå ind i det uden frygt for at miste, men i stedet med en stor sult og tro på egne evner. Det kræver mod at angribe, og det er vores indgangsvinkel til resten af sæsonen, siger han til klubbens hjemmeside.

Esbjerg er på tredjepladsen med ti kampe tilbage af sæsonen, men Kristjansson siger, at man ikke fokuserer på tabellen.

- Vi kender naturligvis vores position i rækken i øjeblikket, men det fylder intet i vores forberedelser. Det, vi fokuserer på, og har italesat i hverdagen fra sæsonstart, er, at vi skal jagte. Det er den mentalitet, der skal give os succes på både kort og lang sigt. Vi skal hele tiden ud og forfølge det maksimale, og på mandag handler det igen om tre point, hvilket er målet.

- Jeg vil se en tro på tingene både fra spillertruppen og alle andre i klubben. Alle skal kigge på det her som om, at glasset er halv fyldt i stedet for halv tomt, og den energi og iver skal vi bringe i de kommende kampe med start mod Fredericia.

Esbjerg gæster FC Fredericia mandag klokken 14.00.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus