• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Esbjerg-træner reagerer: Det sker i 45.645 klubber

Foto: Getty Images

Den omdiskuterede Esbjerg fB-træner bekræfter sviner over for spiller, men afviser, at der har været spilleroprør i klubben.

Af Victor Risager

I løbet af den seneste uges tid har flere danske medier som B.T. Sport, Ekstra Bladet og Ugeavisen Esbjerg afdækket, hvordan nogle spillere i Esbjerg fB er utilfredse med cheftræner Peter Hyballa og oplever verbale svininger og fysisk vold.

Den tyske cheftræner har nu selv kommenteret på historierne i en artikel, som det tyske medie Süddeutsche Zeitung bragte tirsdag.

Ifølge mediet forsikrer Peter Hyballa om, at han ikke har gjort noget galt, at der ikke har været noget spilleroprør, og at det aldrig har været aktuelt, at han skulle stoppe i Esbjerg fB. I stedet mener han, at disse diskutioner sker i "45.645 klubber over hele verden", og forklarer:

- Jeg er en træner med krop og sjæl, og selvfølgelig kræver jeg meget, fordi min træning er intens og attraktiv.

- Vi ændrer noget her, og når du ændrer noget, er det ikke alle, der kan lide det, lyder det også fra Peter Hyballa ifølge Süddeutsche Zeitung.

Samtidig bekræfter cheftræneren en af historierne, man har kunnet læse om. Esbjerg fB-træneren erkender nemlig, at han har sagt “Du har større bryster end din kone” til en af klubbens spillere.

Foruden kommentaren har der været historier om, at Peter Hyballa skal have slået spillere, mens spillerne efter sigende frygter træneren. Flere profiler, heriblandt Jakob Ankersen og Kevin Conboy, er også blevet degraderet til U19-holdet af “sportslige grunde”.

tipsbladet.dk har onsdag også kunnet skrive, at en ung træner er blevet sendt væk af Peter Hyballa. Læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020