• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Faldt om på banen: Reaktion har virkelig rørt mig

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Wessam Abou Ali faldt om under Vendsyssel FF's kamp mod Lyngby BK. Efterfølgende har de mange hilsner, som folk har sendt, været decideret rørende.

Af Anders Dehn

Selv om der er dele af lørdag, som Wessam Abou Ali ikke kan huske, kommer han aldrig til at glemme den og de følgende dage. Især de hilsner, som venner, bekendte og AaB's fans har sendt, har været rørende, fortæller han til Nordjyske.

Abou Ali faldt om midt under 1. divisionskampen mellem Vendsyssl FF og Lyngby BK. Der blev hastigt sørget for både ambulance og hjertestarter. Det viste sig dog, at Wessam Abou Ali ikke havde fået hjertestop, men et voldsomt krampeanfald.

Fodboldspillere, der falder om på banen, er stadig et ømtåleligt emne, efter Christian Eriksen kollapsede under sommerens EM. Abou Ali har da også mærket, hvor stort indtryk hans kollaps har gjort på folk nær og fjern.

- Jeg har fået så sindssygt mange beskeder, opkald og SMS'er. Jeg har aldrig følt mig så værdsat som efter den her episode. Det har virkelig rørt mig, hvor mange mennesker der har tænkt på mig, og jeg er meget taknemmelig for den store kærlighed, jeg har mærket, siger Wessam Abou Ali til Nordjyske.

Han fremhæver desuden det banner, som en gruppe AaB-fans havde lavet til holdets kamp mod Viborg FF allerede dagen efter. Abou Ali stammer selv fra Aalborg og fik sin fodboldopdragelse i AaB.

Vendsyssel-angriberen faldt om efter godt en times spil, og kampen blev efterfølgende stoppet og udsat på ubestemt tid. I går faldt det så på plads, at den skal spilles færdig på et senere tidspunkt.

Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020