• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

FC Helsingør skriver med rutineret amerikaner

FC Helsingør skriver med rutineret amerikaner
Foto: FC Helsingør

Amerikanske Collen Warner skifter til FC Helsingør på en aftale for resten af sæsonen.

Af Mads Aagurd

Superliganedrykkerne fra FC Helsingør har forstærket med midtbanen med transferfrie Collen Warner, som med øjeblikkelig virkning tiltræder i klubbe, hvor han har fået en kontrakt, der løber sæsonen ud.

- Warner har trænet med i et godt stykke tid nu. Det var et stykke tid siden, han havde spillet sidst, og vi ville kun hente ham ind, hvis vi var sikre på, at han var i spil til førsteholdstruppen. Men hans form ser fin ud, og han er har en god boldomgang, udtaler FCH-direktør Janus Kyhl i en pressemeddelelse.

Amerikaneren er 30 år og gør sig på den defensive midtbane. Klubben beskriver ham som en hårdtarbejdende og stærk spiller, som passer godt ind i truppen. Tidligere har han optrådt for Montreal Impact, Real Salt Lake, Toronto FC og Minnesota United.

Warner har spillet over 170 kampe i MLS, hvor han havde kontraktudløb med Minnesota United ved slutningen af 2018. Selv glæder han sig meget over, at en aftale er kommet i hus, og han er klar over, hvor han kan bidrage.

- Jeg tror, jeg kan bidrage med noget erfaring og noget mere fysik i forhold til de spillere, vi har nu. Jeg forsøger også at være en ledertype på banen, fortæller Warner.

FC Helsingør kæmper lige nu for overlevelse i NordicBet Ligaen, hvor de efter 26 kampe er placeret næstsidst med tre point op til overlevelse.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus