• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Henter playmaker i Danmark

Foto: Getty Images

Offensiv playmaker skal fremover spille fodbold i USA.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Loudoun United FC er gået på rov i dansk fodbold, hvor de har hentet Panayioti “Panos” Armenakas i Vendsyssel FF.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Panos er en utrolig dygtig playmaker. Han har haft en fantastisk klubkarriere i udlandet og en masse erfaring fra de australske ungdomslandshold. Der er ingen tvivl om, at han passer godt ind her. Hans kærlighed til spillet og vilje til hele tiden at ville lære, bliver en god tilføjelse til vores hold, siger cheftræner, Ryan Martin, om tilføjelsen.

24-årige Panos Armenakas har de sidste knap to år været på kontrakt i Vendsyssel FF, der til dagligt spiller i 1. division. Nu skal han så spille i den næstbedste amerikanske række, USL, hos Loudoun United FC.

Panos Armenakas har i løbet af sin tid i Vendsyssel FF scoret tre gange, og nu skal han så forsøge at finde målformen i USA. Tidligere var offensivspilleren et stort talent, da han har forbi akademiet i Watford og Udinese.

Australieren, der er født i Californien, scorede pænt med mål på ungdomsholdet i Udinese, men efter transitionen til seniorfodbold er hans offensive produktion dalet markant.

Sæsonen startede ellers godt for Armenakas, der leverede assister på stribe, men de seneste mange måneder har han ikke formået at sætte sit aftryk i Vendsyssel.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE