• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Lasse Sylvest Mikkelsen

Hobro henter angriber i Superligaklub

Foto: Getty Images

Hobro IK har købt angriberen Kasper Høgh, der kommer til klubben fra Randers FC.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Hobro IK har forstærket truppen med tilgangen af angriberen Kasper Høgh.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Den 20-årige angriber, der har spillet på diverse U-landshold, kommer til klubben på en treårig kontrakt.

- Først og fremmest er jeg stolt og glad over at vi kan tiltrække spillere fra en klub, der i næste sæson skal spille europæisk fodbold. Kasper er en notorisk målscorer, der samtidig er rigtig god med ryggen til målet og jeg er sikker på at Kaspers kompetencer bliver en gevinst for os. Kasper er en ung spiller, med et kæmpe uforløst potentiale og jeg håber, at vi kan være med til at han for alvor får gang i karrieren, lyder de rosende ord fra teknisk chef i Hobro IK, Lars Justesen.

I Randers er man godt klar over Kasper Høghs kompetencer, men i erkendelse af at der er andre foran ham i køen til spilletid, lader han ham nu gå.

- Kasper har er stort talent som målscorer, men har brug for kontinuerlig spilletid for at udvikle sig yderligere. Han er bag i køen i Randers, og derfor har vi solgt ham til Hobro IK, hvor han forhåbentlig kan få masser af spilletid og selvtillid på banen. Vi vil holde godt øje med ham og har derfor også sikret os en købsoption på ham, hvis det skulle blive relevant engang i fremtiden, siger sportslig og kommerciel direktør i Randers FC, Søren Pedersen.

Kasper Høgh blev sidste sommer udlejet til den islandske klub Valur, men skader ødelagde opholdet, og derfor er han nu klar til et nyt eventyr.

- Der skal ikke herske tvivl, om at det er svært at forlade Randers FC, som har været med til at forme mig. Hvis jeg skal udvikle mig, kræver det dog noget spilletid, og der er Hobro en fantastisk mulighed for mig. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel, men vil helt sikkert savne Randers FC, mine holdkammerater og folk omkring holdet, siger Kasper Høgh, der glæder sig til at prøve sig af i Hobro:

- Hobro IK er en fed klub, hvor alle arbejder stenhårdt og knokler for hinanden, og jeg glæder mig helt vildt til at tørne ud for klubben. Det er den helt rigtige mavefornemmelse, jeg har omkring skiftet, og jeg er sulten efter at komme i gang med min tid i Hobro IK.

Kasper Høgh fik i den forgangne sæson 11 minutter fordelt på tre kampe i Superligaen for Randers FC.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020