• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nikolaj Kesting

Horsens-profil færdig: Tak til Bo og tilskuerne

Foto: Getty Images

AC Horsens er blevet en spillere fattigere.

Af Nikolaj Kesting

Hallur Hansson har efter gensidig aftale med AC Horsens ophævet sin kontrakt med Klubben. Det oplyser AC Horsens på sin hjemmeside. 

Færingen nåede fem år i den gule trøje, og ser tilbage på sin tid i klubben med taknemmelighed.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har der været en masse gode og hårde tider, men alt i alt har det været en stor fornøjelse. AC Horsens er en klub, der betyder meget for mig, og jeg vil selvfølgelig gerne takke alle medarbejdere, holdkammerater, Bo Henriksen og tilskuerne, for jeg har haft det godt og følt mig hjemme fra første dag.

- Som tidligere anfører, fodboldspiller og fan vil jeg bare sige tak for de sidste fem år. Nu er jeg klar til at tage næste skridt, og jeg er spændt på, hvad der skal ske, siger Hallur Hansson.

Midtbanespilleren rundede for nylig de 29 år. Hvor fremtiden for hans karriere skal være, vides ikke endnu. 

Ifølge sportschef i Horsens, Niels Erik Søndergård, er det den rigtige beslutning som parterne er nået frem til, ved at lade Hansson gå nu. 

- Hallur Hansson har været en rigtig dygtig og kampafgørende spiller for AC Horsens, og det siger noget om hans status i klubben, at han var anfører i sidste sæson, men vi er ved at sammensætte en trup, der skal være her fremadrettet, og planen var, at Hallur skulle videre i karrieren senest til vinter.

- Han har været småskadet og har derfor ikke nået at bidrage til så meget i denne sæson, og derfor var vi enige om, at det var den rigtige løsning at ophæve kontrakten, så han kan komme videre i karrieren, og vi kan komme tættere på de ting, vi selv har i pipelinen, siger Niels Erik Søndergård, der takker Hansson for de fem år i klubben.

Hallur Hansson nåede 156 kamp for Horsens. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020