1. division Mads Bye Marboe

- Jeg er mere klar til at spille Superliga nu

Foto: Getty Images

Han har stadig ambitioner om at spille Superliga-fodbold.

Af Mads Bye Marboe

Mathias Kristensen er blevet kåret til Årets Profil i NordicBet Ligaen. Det er han af de andre spillere i rækken efter en flot sæson for Nykøbing FC, der har budt på 12 mål og 6 assists i 22 kampe for oprykkerne.

Den nu 28-årige angriber gjorde sig i en kort periode i Superligaen for AC Horsens. Det var uden den store succes, men nu følger Kristensen sig bedre rustet til at spille i Danmarks bedste fodboldrække, hvis muligheden skulle byde sig.

Det siger han til Spillerforeningens hjemmeside, i forbindelse med at han er blevet kåret til Årets Profil.

- Det da klart, at Superligaen herhjemme ville være stort. Jeg har lige været oppe og snuse lidt til det i en periode, men uden den helt store succes.

- Jeg føler også, at jeg er bedre rustet nu, end jeg var dengang. Så jeg er sikker på, at hvis jeg en dag får muligheden for at skulle spille Superliga igen, så vil jeg være mere klar til det den her gang.

- Jeg føler ikke, jeg har nået grænsen. Jeg føler godt, at jeg stadig kan lægge mere på. Jeg er overbevist om, at jeg stadig har mere at byde ind med, og jeg kan godt udvikle mig på mange parametre. Så mon ikke jeg godt kan blive dygtigere.

Nykøbing FC har papir på Mathias Kristensen indtil sommeren 2023.