• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Ny EfB-angriber: Kom til klubben pga Hyballa

Foto: Getty Images

Elias Sørensen fortæller nu, at han skiftede til Esbjerg, fordi Peter Hyballa overbeviste ham.

Af Oliver Okstrøm

Elias Sørensen har ikke været længe i Esbjerg efter sit skifte fra Newcastle, men alligevel blev det til fem kvarter og et mål for ham i kampen mod Helsingør. Han er desuden havnet midt i en klub, hvor træner Peter Hyballa har været udsat for kritik for sine hårde træningsmetoder.

Men i et interview med JydskeVestkysten fejer Sørensen kritikken til side og slår fast, at han ikke er skræmt af historierne.

- Slet ikke. Efter en lidt for turbulent tid i Newcastle, hvor jeg kunne se frem til at blive lejet ud igen i denne sæson, havde jeg brug for at finde en sted, hvor jeg kan være i længere tid, siger han og fortsætter:

- Jeg havde en god snak med træneren, inden jeg skrev under, og han overbeviste mig om, at det her er det rigtige sted for mig, og at vi skal spille på den måde, jeg godt kan lide at spille. Nu skal vi bare til at vinde nogle kampe, lyder det fra Elias Sørensen.

Endvidere peger EfB-målscoreren på, at han fokuserer på at komme og passe sit arbejde i sin nye klub, og at han lærte af sin tid i det engelske, at man skal have fokus på det, som man kan ændre på. Og det kan han kun ved at træne bedre og score flere mål.

I forhold til kampen mod Helsingør fortæller den nye EfB-angriber, at han naturligvis glædede sig over spilletiden og scoringen, men at han hellere ville have byttet det for en sejr, da det endte med et 1-3-nederlag.

I Esbjerg har 21 spillere skrevet under på et åbent brev om Hyballas opførsel på træningsbanen. Læs mere om trænerens reaktion her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020