• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Officielt: AC Horsens køber ung AGF'er

Foto: Getty Images

Efter et halvt år i klubben er han nu blevet tilknyttet permament.

Af Oliver Okstrøm

På sidstedagen af sommerens transfervindue sikrede AC Horsens sig 20-årige Mikkel Lassen på en lejaftale med en indbygget købsoption. Det er nu en option, som man har valgt at benytte sig af.

Det melder AC Horsens på klubbens hjemmeside, og det er et indkøb, som glæder cheftræner Jens Berthel Askou.

- Vi har endnu engang hentet en dygtig spiller, der har været igennem et godt elitemiljø i en større klub, og som vi nu får mulighed for at samle op. Mikkel har vist sig godt frem og arbejdet stenhårdt de seneste tre måneder, og han har bevist, at han er en spiller med mange kvaliteter, siger han og fortsætter:

- Han er en ung spiller, der stadig har meget at lære, men han er arbejdsom og har den rigtige mentalitet og indstilling. Mikkel er faldet godt ind i gruppen og har bidraget med gode præstationer i både startopstillingen og via indhop, og vi glæder os til at bygge videre på hans gode udvikling, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Den nye aftale mellem Horsens og Lassen gælder frem til 31. december 2024, og spilleren selv slår fast, at han har været meget tilfreds med den første tid i 1.divisionsklubbens.

- Jeg har kun modtaget kærlighed her i AC Horsens, hvor jeg er blevet taget godt imod fra dag ét, og man kan mærke, at alle i og omkring klubben brænder for AC Horsens. Vi har et topprofessionelt setup og et stærkt træningsmiljø, og generelt er det bare en fed klub, fastslår Mikkel Lassen.

AC Horsens ser desuden nærmere på en række spillere, som kan blive nye i klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020