• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Spillerforeningen mødte kaosklub: Lidt usædvanligt

Foto: Getty Images

Jammerbugt FC fik besøg af to fra Spillerforeningen, som peger på, at klubben har haft udfordringer med at få tingene til at glide på en ordentlig måde.

Af Oliver Okstrøm

Jammerbugt FC rykkede i sidste sæson ud af 1. division efter et år med flere kontroversielle situationer. Blandt andet har der været meldinger om utraditionelle måder at aflønne spillerne på.

Det er en sag, som Spillerforeningen er på, og ved tirsdagens træning var både Patrick Kristensen samt vicedirektør i fagforeningen Allan Reese til stede. I et interview med Nordjyske fortæller sidstnævnte om årsagen.

- Det er ikke usædvanligt, at vi kommer rundt til en træning, men det er lidt usædvanligt, at vi kommer til den første træning i sæsonen. Det medgiver jeg, siger han og fortsætter:

- Vi har et indtryk af, at vi vil se mange nye spillere, og så er det jo en klub, der har sine udfordringer med at få tingene til at glide på en ordentlig måde. Derfor var det fint at kigge forbi, lyder det fra Allan Reese

For tiden er Spillerforeningen også i kontakt med Jammerbugts advokat om at få løst det økonomiske efterslæb fra foråret, hvor det menes, at nogle af spillerne blev aflønnet ukorrekt. Det er en proces, som Reese mener, at der er god gund til at tro på lader sig gøre.

Foruden lønningerne har der også et punkt om, at der har været deltidsaftaler, hvor spillerne alligevel har trænet som fuldtidsspillere, hvilket klubben har erkendt har været en fejl, lyder det.

Ved den første træning i den nordjyske klub var der 18 spillere på plads, hvoraf 15 af dem er fra Afrika. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.