• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Aagurd

Tidligere AGF-flop kåret som Årets Profil i 1. division

FC Roskildes Emil Nielsen er af kollegerne blevet valgt som sæsonens største profil i 1.division.

Af Mads Aagurd

Emil Nielsen skiftede som 19-årig fra Roskilde til Rosenborg, hvor han aldrig fik den store succes, ligesom et lejeophold i AGF heller ikke gav pote. Siden er den nu 25-årige angriber vendt tilbage til FC Roskilde, hvor han er årets profil i NordicBet Ligaen.

- Det er et stort, at ens kolleger – dem man spiller mod – har stemt på mig som Årets Profil i 1. division. Det er jeg rigtig taknemmelig over, udtaler hovedpersonen selv i en pressemeddelelse.

Det er kollegerne i landets næstbedste række, der peger på den spiller, som i deres optik har været den bedste i sæson, og den ære tilfalder Emil Nielsen, der har bombet klubben til overlevelse.

Således er angriberen nummer to på rækkens topscorerliste, hvor han kun bliver overgået af Silkeborgs Ronnie Schwartz. Søndag var Emil Nielsen på pletten igen, da han med et hattrick cementerede Roskildes overlevelse.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.