• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Vejle-spiller skifter klub: Rykker til Israel

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

German Onugkha er fortid i Vejle Boldklub.

Af Ole Hoffskov

German Onugkha var i sidste sæson udlejet fra Vejle Boldklub til Rubin Kazan, og nu sendes angriberen på et nyt lejemål. Denne gang går turen til Israel.

Vejle Boldklub oplyser, at 26-årige German Onugkha udlejes til Bnei Sakhnin FC, der i skrivende stund er på tredjepladsen i Israels bedste række. Aftalen gælder for hele indeværende sæson.

Når lejeaftalen udløber, gør angriberens kontrakt i Vejle det samme, og det betyder, at German Onugkha reelt er fortid i Nørreskoven.

-  German Onugkha har overfor Vejle Boldklub ønsket at komme på udlån igen, og der har været flere forskellige destinationer i spil. Sammen med Germans repræsentanter har vi afsøgt markedet. Vi føler, at vi med lejeaftalen med Bnei Sakhnin FC har fundet en god klub i en stærk israelsk liga, hvor German Onugkha kan spille videre på et godt niveau, siger Marius Adrian Nicolae, der er sportschef i Vejle Boldklub..

Angriberen er noteret for fem mål i 19 kampe for Vejle Boldklub. Han har slet ikke været på banen for de rødblusede i denne sæson.