Benelux Mads Bye Marboe

Dansk stjerne bad om at blive udskiftet

Foto: Getty Images

Det var hans egen beslutning ikke at spille videre.

Af Mads Bye Marboe

Andreas Skov Olsen sikrede sig for et par uger siden det belgiske mesterskab, og søndag blev sæsonen så lukket ned med 1-1 mod Anderlecht.

Skov Olsen havde bragt hjemmeholdet foran efter 39 minutter, men Anderlecht fik udlignet kort før slutfløjtet, og det irriterer den danske kantspiller en smule. Efter slutfløjt fyldte glæden over mesterskabet dog mest.

- Jeg er glad, men lidt sur over, at de scorede. Men vi er mestre. Dette er mit første trofæ, og for klubben er det nu det tredje i træk. Det kan man kun være tilfreds med. Det er ikke kun min skyld, men hele holdets. De har taget godt imod mig, og jeg har det godt med dem - både på og udenfor banen.

- Træneren har gjort et fantastisk stykke arbejde. Så for mig personligt og for holdet har det været et fremragende halvår. Nu er det tid til at hvile lidt og blive klar til næste sæson. Det bliver første gang, jeg skal spille Champions League, og jeg kan ikke vente. Forhåbentlig får vi gode resultater der, siger han til klubbens hjemmeside.

Andreas Skov Olsen har døjet med en skade de seneste uger, og han forklarer, at han selv bad om at blive skiftet ud i pausen.

- Jeg bad om en udskiftning i pausen. Jeg har stadig fire kampe tilbage med landsholdet, hvis jeg bliver udtaget, så jeg skal tage hensyn til min krop. Det var min beslutning og ikke trænerens.

Andreas Skov Olsen har lavet imponerende 6 mål og 9 assists i 17 kampe for Club Brügge.