Alexander Scholz har mistet sin plads i midterforsvaret i Standard Liege. Danskeren er en del af en alt for flink stopperduo.

Alexander Scholz har i mange år været en stor profil i belgisk fodbold, og i øjeblikket tørner han ud for Standard Liege. Den danske forsvarsspiller kan jævnligt læse om sig selv i medierne, at han er det næste store salg i belgisk fodbold, og mange har benyttet lejligheden til at rose Scholz i spalterne.

Nu er den 24-årige forsvarsspiller imidlertid havnet i en af de mere trælse perioder af sin karriere.

Standard Liege har fået en rædderlig start på sæsonen og har blandt andet tabt to gange 0-4. Det har tvunget cheftræner José Jeunechamps til at ryste posen, og det er blandt andet gået ud over Alexander Scholz. Mod Club Brugge den 27. august var danskeren blevet rykket fra sin foretrukne position som midtstopper og ud på højre back, og i seneste kamp mod Charleroi sad han 90 minutter på bænken.

Det er Christian Luyindama, der har overtaget pladsen fra Alexander Scholz i midterforsvaret, hvor han danner par med Konstantinos Laifis.

- På nuværende tidspunkt er Luyindama uundværlig. Han er lidt en "skurk" modsat Scholz og Laifis, der er alt for flinke, når de spiller sammen. De er for passive, siger Standard Liege-træneren til La Derniere Heure.

Alexander Scholz har kontrakt med Standard Liege frem til sommeren 2019. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?