• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

De forgylder brandvarm Andreas Skov Olsen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andreas Skov Olsen har været flyvende siden skiftet til belgisk fodbold, og det afspejler sig også i hans markedsværdi, som Transfermarkt netop har korrigeret.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Andreas Skov Olsen har været en magtfaktor i Club Brugge.

I løbet af foråret spillede han en afgørende rolle, da klubben vandt det belgiske mesterskab, og i denne sæson har han blot fortsat sin opadgående formkurve.

Fem mål og tre assists har han bidraget med i sæsonens første ni kampe. Og de flotte præstationer afspejler sig også i danskerens markedsværdi. Det skriver det anerkendte fodboldmedie Transfermarkt.

Her stryger 22-årige Andreas Skov Olsen ind i top 3 over de mest værdifulde spillere i Jupiler Pro League. Danskeren indtager tredjepladsen på listen, da Transfermarkt vurderer ham til 111 millioner kroner, mod de 22 millioner han stod vurderet til ved seneste opgørelse.

Foran ham er hans to holdkammerater i Club Brugge Hans Vanaken og Noa Lang, der bliver vurderet til henholdsvis 118 og 141 millioner kroner. Den tidligere FC Midtjylland-bomber Paul Onuachu tager et fald ud af top 3 med sin vurdering på 104 millioner kroner.

Sammen med Andreas Skov Olsen på tredjepladsen er også Fábio Silva, som Anderlecht har lejet i Wolverhampton, og Roman Yaremchuk, som Brugge har købt i Benfica. Begge er vurderet til 111 millioner kroner ligesom Skov Olsen.

Prisen på Fábio Silva og Roman Yaremchuk vil dog blive korrigeret til november, når Transfermarkt laver en ny opgørelse, mens de ligeledes forventer, at Andreas Skov Olsens markedsværdi vil stige i fremtiden.

Siden skiftet fra Bologna til Club Brugge har Andreas Skov Olsen bidraget med 11 mål og 12 assists i 26 kampe. Hans danske kollega i Belgien har sågar kaldt ham ligaens bedste spiller. Læs om det HER.