2017-09-13 09:59
Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Nicolai Jørgensen får roser af Manchester City-manager Pep Guardiola før Feyenoords møde med City i Champions League. Jørgensen er dog skadet.

Når Feyenoord onsdag aften går på banen til opgøret mod Manchester City i Champions League, må Nicolai Jørgensen som du og jeg nøjes med at kigge på.

Den danske landsholdsangriber er blevet skadet, og han kommer derfor ikke aktion i i første runde i Champions League, og måske sidder der en spansk manager på Citys bænk, der er godt tilfreds med det i aften.

På sit pressemøde tirsdag havde Pep Guardiola nemlig roser til overs for Nicolai Jørgensen og flere af Jørgensens holdkammerater fra Feyenoord.

- Hvem der er den bedste spiller i Feyenoord? Jørgensen er en topangriber. De spiller meget op på ham, så han kan holde fast i bolden. El Ahmadi er en spiller med mange kvaliteter. Vilhena er en god spiller. Som altid i Holland har kantspillerne gode en mod en-kvaliteter. Det er et godt hold. Feyenoord har mange gode spillere på holdet. Det er svært at sige, hvem der er den bedste, sagde Pep Guardiola på pressemødet.

De to øvrige hold i puljen, Shakhtar Donetsk og Napoli, mødes i Ukraine, og det ligner en pulje, hvor der ikke er alt for mange chancer for at gå videre for en klub som Feyenoord, der må betegnes som underdog.

Men det kan måske ændre sig, hvis klubben får et stort resultat i Rotterdam onsdag aften.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?