• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Hollænder rejste til Danmark: Nu forklarer han sig

Foto: Getty Images

Midtbanespiller Thom Haye er blevet sat i forbindelse med et skifte til dansk fodbold.

Af Kenneth Jensen

Der er masser af rygter om det ene og det andet lige for tiden, og en af de spillere, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til Danmark, er midtbanemanden Thom Haye.

For et par år siden var det FC Nordsjælland, som angiveligt havde et godt øje til hollænderen, selv om Flemming Pedersen dengang sagde, at det ikke havde noget på sig, og nu er Hayes navn varmt igen.

AaB er blevet nævnt, men lader ikke til at være interesseret, og der er nok også flere klubber i Superligaen, der vil kunne bruge den 26-årige midtbanespillers evner.

Rygterne er ikke overraskende taget til i styrke denne sommer, efter NAC Bredas Thom Haye på sociale medier lagde billeder op fra Danmark. Hollænderen forklarer nu, hvad der var los.

- Jeg kan ikke benægte, at der er en masse interesse. Nogle gange hører man om interessen i flere måneder, og så går det ikke igennem. Og nogle gange hører man slet ikke noget, og så går det igennem. Jeg ved det ikke. Det er svært at sige så meget om. Kan jeg spille fodbold, er jeg glad. Det er det, jeg fokuserer på. Det er også vigtigt for mig at gøre det godt med NAC, siger Thom Haye til Bndestem.nl og forklarer, at der ikke er meget hold i de danske transferrygter:

- Vores forsæson har været hård, og Ed (træner Edwin de Graaf) har virkelig træner os hårdt. Vi havde derfor et par fridage, og jeg tog til Danmark for at slappe af. Jeg var der ikke for at tale med en klub. Hvis jeg er et sted og poster noget på sociale medier, betyder det ikke, at jeg er ved at skifte dertil.

Den 26-årige midtbanespiller har fortsat tre år igen af sin aftale med klubben, så det bliver ikke uden en overgangssum, at han eventuelt forlader NAC Breda.

Haye har 130 kampe i den bedste hollandske række, Eredivisie. Tidligere har han spillet for klubber som AZ Alkmaar, Willem II og Lecce.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020