• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Kasper Hjulmand er storfavorit til Anderlecht-job

Kasper Hjulmand er favorit hos belgisk bookmaker til at blive ny cheftræner i Anderlecht.

Af Ole Hoffskov

Kasper Hjulmand var tæt på at blive cheftræner i Anderlecht i januar, men den danske succestræner missede sit drømmeskifte, og i stedet gik jobbet til Fred Rutten. Hollænderen har imidlertid ikke haft en god tid i den belgiske storklub, og derfor er han tirsdag blevet fyret efter bare tre måneder i spidsen.

Det virker oplagt, at Kasper Hjulmand nu får chancen i Bruxelles - især med tanke på, at han for nyligt stoppede som cheftræner i FC Nordsjælland og dermed er fri af Farum-klubben.

Den konklusion er den belgiske bookmaker Bingoal også nået frem til, og de har Kasper Hjulmand som favorit til at blive ny cheftræner i Anderlecht. Et bet på Hjulmand giver blot pengene 1.30 igen, så danskeren er ikke bare favorit - han er storfavorit.

Næstlavest odds er der på Karim Belhocine, der før har ageret brandslukker i den belgiske storklub. Han giver pengene 4.0 gange igen, mens svenske Pär Zetterberg, der er en del af ledelsen i Anderlecht, er nummer tre på favoritlisten med odds 6.0.

Hvis Anderlecht slår kløerne i Kasper Hjulmand, er der meget, der tyder på, at de samtidig får Morten Wieghorst med i pakken. De tidligere kollegaer har slået pjalterne sammen igen og ventes at komme sammen til en ny klub. 

Tipsbladet.dk var tidligere på dagen i kontakt med Kasper Hjulmand, der ikke ønskede at kommentere den seneste udvikling i Anderlecht. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus