• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Victor Risager

Medie: Glen Riddersholm kan overtage cheftrænerjob

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Glen Riddersholm udpeges som en oplagt afløser, hvis KRC Genk fyrer cheftræneren.

Af Victor Risager

Glen Riddersholm landede i starten af november et stort job. Snart kan han måske få et endnu større job.

Den mangeårige Superliga-træner blev præsenteret som ny “first team coach” til førsteholdet i KRC Genk, hvor den tidligere mand på posten var blevet fyret som følge af klubbens dårlige resultater.

Siden er resultaterne ikke blevet meget bedre, og de seneste fem kampe er endt med én sejr, to uafgjorte samt to nederlag.

Det kan ende med at koste cheftræner John van den Brom jobbet. Ifølge VoetbalPrimeur.be kan den hollandske chef ende med at blive fyret med et nederlag til Club Brugge i pokalen onsdag, og i så fald kan Glen Riddersholm ifølge mediet overtage cheftrænertjansen.

Også avisen Het Nieuwsblad påpeger, at Glen Riddersholm er en oplagt afløser, hvis John van den Brom får sparket, mens HLN også spekulerer i, hvor længe den nuværende træner kan blive siddende i sædet. 

49-årige Glen Riddersholm har før haft store trænerjobs i Danmark og har været cheftræner hos både FC Midtjylland, AGF og SønderjyskE. Det nuværende job som “first team coach” i KRC Genk er hans første i udlandet.

KRC Genk er en af Belgiens absolut største klubber og gør sig stort set hvert år i toppen af den belgiske liga samt i Europa League eller Champions League. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020