• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Nicolai Jørgensen sparkede modstander ned: Det gør jeg aldrig mere

Nicolai Jørgensen sparkede modstander ned: Det gør jeg aldrig mere
Foto: Getty Images

Nicolai Jørgensen fik et tåbeligt rødt kort i weekendens kamp for Feyenoord, og han undskylder nu sin hovedløse handling.

Af Ole Hoffskov

Nicolai Jørgensen har fået gang i målscoringen og har scoret to mål for Feyenoord i april, men lørdag gjorde danskeren sig uheldigt bemærket i ligakampen mod Heracles Almelo. Efter 65 minutter sparkede Nicolai Jørgensen Heracles-spilleren Tim Breukers ned, og efter dommeren havde set situationen igennem på VAR, svingede han et rødt kort i hovedet på den danske Feyenoord-spiller.

Mandag kom det frem, at Nicolai Jørgensens spark er blevet takseret til to spilledages karantæne, og desuden har Feyenoord givet danskeren en bøde for sin ugerning i lørdagens kamp.

Nu kommer en brødbetynget Nicolai Jørgensen med en uforbeholden undskyldning.

- Den fejl, jeg lavede lørdag aften mod Heracles, laver jeg kun én gang i mit liv. Jeg beklager over for mit hold, for klubben og for fansene. Jeg havde allerede den følelse, da det skete, men jeg føler stadig, det er godt at melde det klart ud, siger Nicolai Jørgensen til De Telegraaf.

Nicolai Jørgensen blev udvist ved stillingen 1-1, men det lykkedes alligevel Feyenoord at vinde kampen takket være en scoring af Steven Berghuis i slutfasen.

Se Nicolai Jørgensens røde kort herunder:

Superliga

Mere Superliga

Fokus