• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Kenneth Jensen

Nye anklager mod Overmars: Rørte ved Ajax-kvinder

Foto: Getty Images

Den tidligere topspiller er i nye problemer, efter flere fra Ajax' kvindehold nu fortæller om grænseoverskridende adfærd.

Af Kenneth Jensen

Det er et halvt år siden, at hollandske Marc Overmars stoppede som sportsdirektør i AFC Ajax - det skete, efter han lige havde forlænget sin aftale, og fordi han var blevet anklaget for grænseoverskridende adfærd.

Og nu er der nye anklager mod den tidligere hollandske topspiller, som aktuelt arbejder i Royal Antwerpen. Og de anklager kommer fra spillere på Ajax' kvindehold.

Det skriver Het Parool, der har talt med flere kvinder, der ønsker at være anonyme. De fortæller blandt andet, at Marc Overmars begyndte at opholde sig oftere i et behandlingsrum, hvor kvinderne af og til ikke havde så meget tøj på, da de skulle behandles for skader eller have massage.

Ifølge avisen skulle Overmars blandt andet have berørt en kvinde i dette rum. 

- Han kaldte det for en joke, men det var slet ikke sådan, det blev opfattet, er kvinden citeret for at sige til Her Parool.

En anden fortæller:

- Der var spillere, der oplevede noget, man ikke burde opleve.

Marc Overmars oplyser via Royal Antwerp, at han ikke ønsker at kommentere historien.

Het Parool har også talt med tidligere Ajax-spiller Merel van Dongen, der ikke længere er i klubben og gerne står frem med navn, at hun ikke har oplevet noget med Marc Overmars, men at han nogle gange kom med upassende kommentarer, der ikke hører sig til i den professionelle fodboldverden. 

- Han så os ikke kun som medarbejdere, men også som nogle at flirte med, siger hun.