Benelux Mikkel Fuhr Nielsen

Officielt: Legende tager over efter Brian Priske

Foto: Getty Images

Efter blot et år i belgiske Royal Antwerp fik Brian Priske sparket. Nu er hans afløser så fundet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Det bliver den hollandske legende Mark van Bommel, der overtager det ledige trænersæde i Royal Antwerp. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Tidligere på måneden fik Brian Priske leveret en fyreseddel efter en turbulent sæson. Det blev til en fjerdeplads i mesterskabsspillet i en sæson, der også bød på et sammenstød med klubbens formand Paul Gheysens i pausen af en kamp mod Beerschot.

Nu bliver det så den tidligere hollandske landsholdsspiller, der skal forsøge at indfri forventingerne i den belgiske klub. Mark van Bommel har underskrevet en kontrakt for de kommende to sæsoner.

Sammen med Brian Priske fik hans to assistenter Anders Nielsen og Peder Hansen også sparket. Her bringer Mark van Bommel sit eget team ind i form af Andries Ulderink og John Stegeman.

Mark van Bommel har trænererfaring fra Hollands U17-landshold, PSV's U19-hold og assistentposter for det australske og saudiarabiske landshold blandt andre stillinger. Hans seneste job var i Wolfsburg, som han blot stod i spidsen for i knap fire måneder.

Derudover har han en lang spillerkarriere bag sig hos blandt andet PSV, FC Barcelona og Bayern München. Han har vundet et hav af trofæer og spillet 79 hollandske landskampe.

Brian Priske leder fortsat efter et sted at fortsætte trænergerningen.