• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Nikolaj Kesting

Priske: Fischer kan godt bruges som 10'er

Foto: Getty Images

Viktor Fischer er nyeste spiller i Brians Priske trup i Antwerpen.

Af Nikolaj Kesting

En glad Brian Priske mødte fredag den lokale presse, for at kommentere på købet af den nu tidligere FCK-spiller Viktor Fischer. Det skriver Ekstra Bladet.

Her afslørede han blandt andet, at han formentlig kommer til at bruge Fischer som kant i både højre og venstre side, men at han også mener, den 27-årige offensivspiller har kvaliteterne til at spille 10'er.

- Han har en masse kvalitet, offensivt selvfølgelig, men han er også en holdspiller og en spiller for fansene, som vil gå ind og kæmpe for at lave gode resultater sammen med holdet. Jeg forventer meget af ham. Jeg forventer, at han tilpasser sig hurtigt.

- Viktor har en god alder og meget erfaring fra den danske liga, men også landsholdet og bestemt også fra Ajax for et par år siden, sagde Brian Priske. 

Viktor Fischer har allerede haft sin første træning med Royal Antwerpen, og ifølge Priske kan Fischer godt komme i spil allerede på søndag, når Antwerpen møder Kortrijk i anden runde af Jupiler Pro League, Belgiens bedste fodboldrække. 

Antwerpen kom skidt fra start, da klubben tabte 3-2 til Mechelen i første runde.

Priske og Fischers veje har flere gange i deres karrierer været tæt på at krydse, men det er aldrig lykkedes før nu. I Midtjylland spillede Priske på førsteholdet, mens at Fischer var på klubbens ungdomsakademi.

Og året før Viktor Fischer kom til FC København stoppede Brian Priske som assistent i klubben. Nu skal parterne til gengæld  i gang med at arbejde tæt sammen. 

FC København har angiveligt solgt Viktor Fischer for et tociftret millionbeløb. Læs mere om handlen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020