• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Mads Bye Marboe

Reagerer på Kudus-kritik: Det har bare været godt

Foto: Getty Images

Alfred Schreuder svarer nu kritikerne igen.

Af Mads Bye Marboe

Mohammed Kudus har som oftest spillet angriber for Ajax i denne sæson, men cheftræner Alfred Schreuder er blevet kritiseret for at bruge den tidligere FC Nordsjælland-spiller forkert.

Kritikken går på, at Kudus er bedre som offensiv midtbanespiller, men Schreuder selv mener, at ghaneseren viser mange positive takter i front. Det siger han til Voetbal International.

- Jeg synes også godt, han kan spille 10'er, men det skal være med to 6'ere bag sig. Det er også en mulighed, for mod PSV spillede vi med Kudus som 10'er, og han spillede bestemt ikke dårligt i første halvleg. Men det, han har givet os, når han har spillet angriber, har bare været rigtig godt.

- Jeg synes, han har vist, at han er rigtig god der (som angriber) og beviser sit værd for holdet. Men der er også kampe, hvor vi har brug for en anden angriber som Brian Brobbey. Han har allerede lavet otte mål i denne sæson.

- Kudus sagde fra start, at han spiller, hvor vi placerer ham, men han tilkendegav også, at han ser sig selv spille 10'er. Det er ikke en dårlig ting.

Mohammed Kudus har lavet 12 mål i 24 kampe for Ajax i denne sæson.