• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Ole Hoffskov

Stadig til salg: De er klar til at byde på Fischer

Foto: Getty Images

Royal Antwerp er ivrige efter at komme af med Viktor Fischer, der efterhånden kun har få muligheder tilbage på hånden.

Af Ole Hoffskov

Tirsdag aften ved midnat lukkede transfervinduet i Belgien, og set med danske briller er det værd at notere, at Viktor Fischer stadig løber rundt i Royal Antwerp, selv om det for mere end en uge siden kom frem, at Antwerp havde ham på affyringsrampen.

Dermed trækker det op til, at Viktor Fischer forbliver i den belgiske klub, men ifølge journalisten Sacha Tavolieri har Antwerp stadig til hensigt at afskibe danskeren til ét af de lande, hvor transfervinduet stadig er åbent - det kan være Tyrkiet eller Tjekkiet.

Det bedste bud synes at være Sparta Prag, der som bekendt har Brian Priske i spidsen - selvsamme Priske, der hentede Viktor Fischer til Royal Antwerp fra FC København. Tjekkerne skal være villige til at betale i omegnen af 15 millioner kroner. Udfordringen er ifølge Sacha Tavolieri, at Fischer ikke er særlig varm på skiftet. 

Transfervinduet lukker i både Tjekkiet og Tyrkiet torsdag aften.

28-årige Viktor Fischer har blot været på banen i fem minutter i ligaen for Royal Antwerp, der har klaret sig strålende uden det store bidrag fra danskeren. Mark van Bommels tropper har således vundet samtlige syv ligakampe.

Viktor Fischer har en aftale frem til sommeren 2025.