• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Advarer Lindstrøm: Tænk dig rigtig godt om nu

Foto: Getty Images

Storklubberne står på spring for at sætte kløerne i Jesper Lindstrøm, men han advares mod at skifte klub.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jesper Lindstrøm har været en af Eintracht Frankfurts helt store profiler i denne sæson efter gennembruddet sidste år.

Den danske offensivspiller har blot lagt flere lag på sit talent i løbet af efteråret, hvor han har scoret otte mål. Det bliver også bemærket på større adresser, hvor særligt Arsenal er blevet nævnt som en seriøs bejler.

Arsenal er i det hele taget på jagt efter forstærkninger, for de er også ude efter danskerens holdkammerat i Frankfurt Evan Ndicka. Men begge spillere får en advarsel, inden de foretager det næste store skridt i karrieren.

- Det er lige meget, hvor du tager hen som topspiller i Eintracht. Du skal kæmpe for alt på ny. Et velfungerende hold løfter hver enkelt spillere til et højere niveau. Det får mange til at tro, at de er bedre, end de i virkeligheden er. Tænk grundigt over, hvornår du virkelig er klar til at skifte til en større klub, lyder opfordringen fra den tidligere Frankfurt-cheftræner Dragoslav Stepanovic til Gooner News.

22-årige Jesper Lindstrøm, der i glimt viste prøver på sit talent ved VM i Qatar, er flere gange i løbet af efteråret blevet spurgt ind til flirten med Arsenal. Han har dog primært forsøgt at holde fødderne plantet på jorden, når snakken er faldet på Premier Leagues førerhold.

- Det er altid fedt at spille i den største liga i verden, men om Arsenal passer til mig er svært at sige. Lige nu er jeg et godt sted i Frankfurt, men det er da fedt, at der er klubber som dem, der holder øje med mig. Det kan da godt være, der skal ske et eller andet på et tidspunkt, men lige nu har jeg det godt, sagde han tilbage i september.

Jesper Lindstrøm er på kontrakt i Frankfurt frem til 2026. Derfor bliver det ikke nogen billig omgang, hvis Arsenal eller en af de mange andre bejlere vælger at gøre alvor af interessen. BT har tidligere skrevet om en prisskilt på 300 millioner kroner.

Det kan sagtens ende med at blive endnu højere, hvis danskeren fortsætter sin flotte udvikling. I denne sæson er det indtil videre blevet til 14 Bundesliga-kampe og seks mål.

I afspilleren ovenfor kan du se hans flotte Bundesliga-scoringer fra efterårssæsonen.