• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Kæmpe transfer på vej? Byder 520 mio. på stjerne

Foto: Getty Images

Og Sancho skulle allerede være enig med Manchester United om de personlige forhold. Nu mangler kun de to klubber at blive enige om prisen, skriver tyske Bild.

Af Kenneth Jensen

Manchester United jagter forstærkninger denne sommer, og ifølge tyske Bild går klubben benhårdt efter at købe Dortmund-stjernen Jadon Sancho.

Sancho har længe været på radaren i Manchester Uinted, og nu forlyder det avisen Bild, at parterne er enige om kontraktforholdene.

Det, der nu mangler, er transferprisen, og det er klart, at den selvsagt også bliver det mest besværlige at få styr på.

Jadon Sancho, 21 år, er i øjeblikket med det engelske landshold, og også for et år siden forsøgte United at købe den engelske stjerne. Men dengang kunne parterne ikke blive enige.

Ifølge Bild har Manchester United lagt ud med et bud på 70 millioner euro - det svarer til 520 millioner danske kroner - men det er ventet, at klubben skal noget længere op for at få fingrene i Dortmund-stjernen, der gerne vil retur til Manchester.

Sancho spillede ungdomsfodbold i Watford, inden han i 2015 blev hentet til Manchester Citys akademi. Her spillede han et par år, inden han rykkede til Dortmund.

Kantspilleren har fortsat to år igen af sin aftale med Dortmund, men han vil nok gerne prøve noget større efter flere gode sæsoner i tysk fodbold.