Bundesligaen skal stemme om at flytte deres transferdeadline
2017-09-13 19:49
Foto: Arkiv

Transferdeadlinen i Tyskland kommer muligvis til at ligge 1. august i fremtiden. Det vil klubberne og ligaerne finde ud af til december.

Den tyske Bundesligas præsident Reinhard Rauball slår nu fast, at man nu vil gå i Premier Leagues fodspor og stemme om at rykke transferdeadlinen om sommeren tilbage til 1. august. 

Det fortæller han i et interview med tyske Bild.

Først til december bliver emnet dog taget op, og hvis der bliver stemt for en ændring af transfervinduet, så vil man stille forslag til UEFA om at få hele Europa til at følge med i at rykke transferdeadline til et tidspunkt før sæsonen begynder.

I England har man besluttet at sætte transfervinduets deadline til 8. august, hvilket også er lige inden, sæsonen begynder i det engelske, mens de i Tyskland traditionelt begynder lidt tidligere.

Det er dog ikke kun Bundesligaen, det kommer til at handle om, og derfor kommer både Bundesligaen, og 2. Bundesliga til mødet plus den tyske divisionsforening, hvor man altså i december vil komme frem til, hvorda de vil gøre det syd for grænsen fremover.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?