• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Danskers rival sagsøger Hertha Berlin

Foto: Getty Images

Hertha Berlin er blevet sagsøgt af klubbens keeper.

Af Kenneth Jensen

Danske Oliver Christensen har vundet kampen om målmandsposten i Hertha Berlin, men Hertha Berlin-keeper June Jarstein er ikke helt færdig med den tyske klub, selv om han sidst i august ellers fik besked om, at han er helt og aldeles uønsket i klubben.

Målmanden har valgt at sagsøge Hertha Berlin efter et underligt forløb i august, der først bød på en suspendering, siden et forsøg på at ophæve aftalen.

Det er flere tyske medier - heriblandt Bild og BZ Berlin - der skriver, at den 37-årige nordmand har valgt at trække Bundesliga-klubben i retten, da han ikke er tilfreds med forløbet.

Klubben tilbød ham ellers en fratrædelsesordning, da man sidst i august suspenderede ham. Men det takkede han nej til. Aftalen mellem parterne står til at løbe ud den 30. juni 2023.

Tidligere har det været fremme, at Jarstein er blevet suspenderet, fordi han har udtalt sig nedsættende og negativt og målmandstræner Andreas Menger.

Manager Fredi Bobic bekræfter, at klubben er trukket i arbejdsretten af Jarstein, der mener, han reelt er blevet uretmæssigt fyret.

1. november mødes parterne i retten for at afgøre striden.

Ifølge BZ Berlin er Jarstein næppe interesseret i at komme tilbage i folden hos Hertha Berlin, men i stedet vil han have flere penge med sig ud af døren, end han havde udsigt til.

Rune Jarstein har spillet i klubben siden 2014.