• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Dolberg om måltørke: Det sætter sig i kroppen

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg har ikke scoret i klubregi i snart et år, og den danske landsholdsangriber erkender nu, at måltørken har ramt ham en smule.

Af Lars Gram-Hanssen

Kasper Dolberg fik lørdag sin startdebut for Hoffenheim, og det blev en svær kamp for danskeren, der blev udskiftet i pausen af 4-1-nederlaget til Mönchengladbach. 

Dolberg gav efter slutfløjtet et interview til Viaplay, og her blev den danske landsholdsangriber spurgt, hvordan det har været at være Kasper Dolberg i det seneste års tid, også i forhold til det rent mentale. 

- Det har været fint at være mig. Det har jeg det godt med. Men selvfølgelig, når jeg ikke scorer mål, og når jeg ikke spiller, så sætter det sig lidt i kroppen og lidt i hovedet måske. Så det har været lidt svært ikke at spille fodbold og ikke at score mål. Det er jo det, jeg har gjort altid. Så det er noget, jeg skal arbejde på, og noget, jeg skal have vendt, lød svaret fra Kasper Dolberg.

Lørdagens hjemmekamp mod Mönchengladbach var desuden en vanskelig omgang, erkendte Dolberg. 

- Jamen, jeg synes, at det var svært derinde. Det var meget på lange bolde. Vi fik aldrig rigtig bolden ned på jorden og fik spillet, som vi gerne vil. Og så spillede de rigtig godt rundt om os. De fik os ud at løbe. Jeg havde en fornemmelse af, at vi altid var et skridt efter, og det satte sig lidt i holdet, følte jeg. 

Kasper Dolberg scorede mod Frankrig i en Nations League-kamp i efteråret, men i klubregi daterer angriberens seneste scoring sig tilbage til den 1. marts sidste år, hvor Dolberg scorede for Nice i en pokalkamp.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE