Borussia Dortmund vil ikke blive ved med at vente på, om Pierre-Emerick Aubameyang også er Bundesliga-spiller i den kommende sæson.

Borussia Dortmund er vant til, at der er rygter omkring klubbens helt store stjerne Pierre-Emerick Aubameyang. I dette transfervindue har de dog været massive, og først var det et kinesisk skifte, der faldt til jorden. Siden har Chelsea, AC Milan og PSG alle været interesseret, men endnu er der ingen afklaring. 

Aubameyang kan koste helt op mod 700 millioner danske kroner, men trods den store interesse er der endnu ikke bud efter offensivspilleren. Det fortæller Dortmund-boss Hans-Joachim Watzke: 

- Vi har fortalt Aubameeyang, at hvis han vil et sted hen, og han har en klub, der vil møde vores krav, jamen så lad os da tale sammen om det. Det vil dog kun være muligt inden for en vis tidsperiode, som snart er udløbet. Vi skal jo have en erstatning ind for ham, hvilket under alle omstændigheder vil blive svært, siger Hans-Joachim Watzke til Welt am Sonntag.

I interviewet gør Dortmund-chefen der klart, at han er træt af hele tiden at vente omkring Pierre-Emerick Aubameyang:

- Nu vil vi vente i et par dage mere, men altså ikke meget længere. Der er ikke nogen bud på bordet for ham indtil videre. Der er dog nogle enkelte klubber på jorden, hvor han kan tjene mere, end han kan hos os, udtaler Hans-Joachim Watzke.

Chelsea FC nævnes fortsat som et af de varmeste bud på en ny destination for Aubameyang.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?