• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Dortmund-boss vil lytte til bud på stjerne

Foto: Getty Images

Dortmund er ikke helt afvisende over for at sælge den unge stjerner.

Af Victor Risager

Jadon Sancho var i sommer en af de mest eftertragtede stjerner i fodbold, og især Manchester United var ude efter ham, men i sidste ende blev det engelske stortalent i Borussia Dortmund.

Hvis Manchester United igen forsøger sig, har de dog måske lidt mere held denne sommer. I hvert fald åbner tyskernes direktør Hans-Joachim Watzke nu for, at klubben kan sælge 21-årige Jadon Sancho denne sommer. 

- Jeg vil ikke snakke om sandsynligheder, fordi det er ikke godt. Jadon Sancho har været hos os meget længere end Erling Haaland. Vi bliver også nødt til at tale med Jadon.

- Hvis der er et ekstraordinært tilbud, vil vi som altid diskutere det med spilleren og agenten. Ikke desto mindre er jeg ret sikker på, at transfermarkedet kun vil køre i meget begrænset omfang i sommer.

- Især på de virkelig store klubber kan man se, hvilke sår coronavirussen har påført, og det er ikke små sår, der heler inden for to uger, siger Hans-Joachim Watzke til DAZN.

Jadon Sancho har spillet snart fire år i Borussia Dortmund, og især i sidste sæson var han forrygende med 17 mål og 17 oplæg på 32 ligakampe. I denne sæson har præstationerne været mere svingende og efter 21 ligakampe står han noteret for seks mål og 11 oplæg. 

Der er samtidig en hel del rygter om Erling Braut Haalands fremtid, og den unge nordmand skal have en klar præference, når han skal væk fra Dortmund. Læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus