• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Oliver Okstrøm

Dortmund henter tidligere FC Nordsjælland-assistent

Den tyske storklub Dortmund har fået fat i den tidligere assistenttræner i FC Nordsjælland, Otto Addo, som nu skal være talenttræner i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Den tyske storklub Borussia Dortmund har allerede sørget for, at den nuværende Vendsyssel-assistenttræner Mike Tullberg skifter til dem efter denne sæson som træner for klubbens andethold.

Han er dog ikke den eneste med erfaring fra den danske Superliga, som bliver hyret ind i den sportslige sektor for Dortmund. Nu har klubben også præsenteret Otto Addo, som tidligere har arbejdet som assistenttræner i FC Nordsjælland.

Det skriver den tyske klub på dens officielle hjemmeside.

Her bliver det slået fast, at Otto Addo skal arbejde i funktionen talent-træner, og han kommer fra en lignenden stilling i Borussia Mönchengladbach, hvor han har arbejdet siden sommeren 2017, hvor han forlod FCN.

Den tidligere FC Nordsjælland-assistent har tidligere også været U19-træner i Hamburger SV og chefscout på det ghanesiske landshold, inden han havde sin periode som assistent under Kasper Hjulmand.

Otto Addo har desuden også lidt af et navn i Dortmund, hvor han spillede fra 1999 til 2005, hvor han spillede 98 Bundesliga-kampe med 16 mål og et tysk mesterskab i 2002 til følge.

Foruden Addo har Dortmund også hentet Michael Skibbe ind som U19-træner og som overordnet træner for alle ungdomsholdene i klubben, lyder det. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus