• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Eks-Bayern-boss forudser vilde tilbud til Haaland

Foto: Getty Images

Der bliver en vild kamp om Erling Braut Haalands signatur næste sommer, forudser tidligere Bayern München-boss.

Af Ole Hoffskov

Det blev ikke denne sommer, at Borussia Dortmund solgte Erling Braut Haaland, men meget tyder på, at det sker i sommeren 2022.

Her træder en frikøbsklausul på nordmanden i kraft, som gør det muligt at købe ham for en meget overkommelig pris hans evner taget i betragtning. Flere forskellige cifre har været fremme, og det præcise kender kun et fåtal, men beløbet, Haaland kan købes for, ligger et sted mellem 562 og 675 millioner kroner. 

Et hav af klubber kommer til at byde det beløb, som udløser Erling Braut Haalands frikøbsklausul og giver adgang til personlige forhandlinger med nordmanden.

Én af dem vil helt sikkert være Bayern München, og klubbens tidligere direktør Karl-Heinz Rummenigge forventer en vanvittig hård kamp om Haalands signatur.

- Det bliver vanskeligt at beholde ham i Bundesligaen efter 2022, hvor hans frikøbsklausul træder i kraft. Han stopper ikke med at score mål, og klubber står allerede nu i kø for at overbevise ham og hans agent, siger Rummenigge til AS og fortsætter:

- Vi kommer til at se en form af auktion, hvor den klub, der tilbyder ham den højeste løn, får ham. Jeg tror ikke, det er muligt for nogen Bundesliga-klub, ikke engang Bayern München.

21-årige Erling Braut Haaland har i 65 kampe for Borussia Dortmund scoret 65 mål. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020