• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Fans jublede over gensyn med dansk favorit

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen var tilbage for RB Leipzig til stor jubel for klubbens fans.

Af Victor Risager

Efter en skadespause på et par måneder var Yussuf Poulsen endelige tilbage i RB Leipzigs kamptrup til weekendens kamp mod Dortmund, og selvom det ikke blev til spilleminutter, var det alligevel en glædelig oplevelse for danskeren.

Da Poulsen løb ind på grønsværen til opvarmningen, blev han således mødt af jubelbrøl fra fansene på lægterne. Det skriver fanmediet RBnett.de.

Og fanfavoritten glædede sig da også selv over bare at være tilbage i arenaen.

- Det var et fantastisk øjeblik at være tilbage i truppen, træde ud på græsplænen med drengene og bare føle sig fit igen, sagde Yussuf Poulsen ifølge mediet til mandagens udgave af fodboldmagasinet Kicker.

28-årige Poulsen har døjet med en muskelskade over sommeren, og også i sidste sæson var han plaget af skader. Derfor har han taget drastiske midler i brug, og i løbet af sommeren fik han hevet et par visdomstænder ud i håbet om, at det kan hjælpe - noget, andre tidligere topspillere ligeledes har gjort.

Uden Yussuf Poulsen vandt RB Leipzig med 3-0 over Dortmund, og næste opgave er mod Real Madrid onsdag aften i Champions League.