• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

FC København jagtede tysk bomber

Foto: Getty Images

Det endte med Andreas Cornelius, men andre spillere var også i spil til FC Københavns angreb.

Af Kenneth Jensen

Cyriel Dessers var det første store navn, der blev sat i forbindelse med FC København. Siden fulgte polske Krzysztof Piatek. Så kom bomben med Andreas Cornelius, som FCK købte i Trabzonspor.

Men FC København var også interesseret i en tysk angriber.

Det skriver det store tyske medie Bild.

Her fremgår det, at Hertha Berlin-angriber Davie Selke var et emne i FC København. Han endte med at blive i hovedstadsklubben og spiller der frem til sommer, hvor aftalen mellem parterne løber ud.

Davie Selke har spillet fem Bundesliga-kampe i denne sæson uden at score, og den 27-årige angriber, der kom frem i Hoffenheim, var engang et stort talent, som der var forventninger til. Det har han ikke helt indfriet. Han har lavet 34 mål i 194 Bundesliga-kampe.

I Hertha Berlin var han i øvrigt holdkammerat med Krzysztof Piatek, som FCK også blev sat i forbindelse med. Den polske angriber blev dog udlejet til Salernitana.

FCK var ikke den eneste klub, der var interesseret - angriberen var også på blokken i Rangers FC, West Bromwich og FC Basel. Men det endte altså ikke med en transfer - måske også fordi Piatek forlod Hertha Berlin.