• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Fuldender rundturen: Her er globetrotters nye klub

Foto: Getty Images

Stevan Jovetic skifter til Hertha Berlin, og derfor kan den 31-årige landsholdsspiller skrive den sidste af de fem traditionelle store ligaer på CV'et.

Af Jacob Quvang

Han har spillet i Serie A, La Liga, Premier League og Ligue 1. Snart kan han også skrive den tyske Bundesliga på CV'et. 

31-årige Stevan Jovetic er nemlig blevet præsenteret som ny spiller hos Hertha Berlin, og dermed kan den 31-årige angriber snart prale af at have spillet i de fem europæiske ligaer, som traditionelt set betegnes som de stærkeste. 

Jovetic skifter til hovedstadsklubben kvit og frit, efter hans kontrakt med AS Monaco udløb i sommer. Han er klubbens tredje indkøb i denne sæson, og han har skrevet under på en toårig kontrakt med en option på et år yderligere. 

Selv glæder Jovetic sig til at prøve kræfter med Bundesligaen og folde sig ud hos Hertha Berlin, der i sidste sæson endte på 14. pladsen. 

- Jeg har haft mange gode samtaler med de ansvarlige i klubben, særligt Fredi Bobic. Det har også gjort, at jeg var ivrig efter at skifte allerede fra adet første minut. 

- Jeg kan ikke vente med at komme i gang, og jeg vil bruge min erfaring til at gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe holdet, fortæller Jovetic. 

Hertha-manager Fredi Bobic vurderer også, at klubben har fået en stor forstærkning i den rutinerede angriber.

- Med Stevan får vi en klassisk centerspiller til offensiven, der bringer en masse erfaring fra de øverste ligaer i Europa. Uanset om det er i Premier League, Serie A, Ligue 1 eller LaLiga, har Stevan scoret mål, forklarer Bobic. 

Stevan Jovetic scorede sidste sæson seks ligamål for AS Monaco. Angriberen blev i gamle dage betegnet som et supertalent, men karrieren udviklede sig aldrig som forventet, selv om han endte i store klubber som blandt andre Manchester City, Inter Milan og Sevilla.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020