• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Ole Hoffskov

Har misset 100 kampe: Emil Berggreen overvejer fremtiden

Har misset 100 kampe: Emil Berggreen overvejer fremtiden
Foto: Getty Images

Emil Berggreen missede i søndags sin Bundesliga-kamp nummer 100 for Mainz 05. Det siger alt om det skadeshelvede, danskeren har været ramt af, men nu er han tilbage og forsøger at kæmpe sig ind i varmen.

Af Ole Hoffskov

Den danske angriber Emil Berggreen rundede i søndages et lidt trist jubilæum i Mainz 05. 

Her missede den tidligere Hobro-spiller sin kamp nummer 100 for Bundesliga-klubben, og det siger alt om det skadeshelvede, Berggreen har været ramt af, siden han i januar 2016 satte sin signatur på en kontrakt med Mainz.

I de mere end tre år, der er gået, har han spillet 16 kampe og scoret fem mål for klubben. Ellers har han brugt tiden på at være skadet og genoptræne. 

- Selvfølgelig irriterer det mig, når jeg læser tallene, men de er desværre en realitet. Jeg kom her for at score mål og tage det næste skridt, men det er ikke gået, som hverken jeg eller Mainz havde forestillet sig, siger Emil Berggreen til Bild.

Angriberen fortæller, at han har trænet fuldt med i tre uger, og at hans helt store mål er at få spilletid på denne side af sommerferien. På den anden side af ferien er det slet ikke sikkert, han spiller i Mainz.

Emil Berggreens kontrakt med Bundesliga-klubben udløber 30. juni, og de mange skader har naturligvis medført, at Mainz ikke har haft travlt med at forlænge aftalen. 

- Det er klart, at hvis jeg bliver i Tyskland, vil jeg ikke gå et skridt tilbage og spille 2. Bundesliga. Det kan også være, jeg finder noget i udlandet, lyder det fra Emil Berggreen, der først og fremmest fokuserer på at få kamptræning.

Emil Berggreen skiftede fra Hobro IK til Eintracht Braunschweig i 2015, og herefter gik turen videre til Mainz 05. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.