• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Helt ude i kulden: Åben for Superliga-comeback

Foto: Getty Images

Bare to kampe i 2. Bundesliga er det blevet til for Andreas Poulsen, der overvejer, om der venter ham et klubskifte forude.

Af Anders Dehn

Det var meningen, at Andreas Poulsen skulle tage et skridt ned til 2. Bundesliga og så til gengæld få mere spilletid, end han havde udsigt til. Det er bare ikke sket, så nu fortæller backen til bold.dk, at han kraftigt overvejer fremtiden.

Poulsen, der har en fortid i FC Midtjylland og på det danske U21-landshold, skiftede i sommer fra Borussia Mönchengladbach til FC Ingolstadt, men det har kun kastet to ligakampe af sig i denne halvsæson.

Danskeren har også kun fået én førsteholdskamp i sin tid i Gladbach, hvilket var et pokalopgør i 2018, så han er havnet i en blindgyde. Vejen ud går måske via et klubskifte.

- Nu kan jeg selvfølgelig godt mærke, at der skal til at ske noget, så jeg får en masse spilletid snart. Jeg overvejer meget, hvad der skal ske nu, siger Andreas Poulsen til bold.dk.

- Jeg har egentlig alle muligheder åbne. Om det er Danmark eller om det skal være noget andet, det ved jeg ikke. Det må vi se på, når jeg har truffet en beslutning om, hvad der skal ske her om to-tre uger.

Den nu 22-årige Poulsen var et stort talent, da han brød igennem i FC Midtjylland, hvorfor Gladbach købte ham allerede som 18-årig. De første to år fik han kun førnævnte pokalkamp for førsteholdet, og i januar 2020 blev han udlejet til Austria Wien.

Andreas Poulsen har kontrakt med Borussia Mönchengladbach til sommeren 2023.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020